Project omschrijving

MIJN GROTE PASSIE PAARDEN

Grote inspiratiebron zijn mijn liefde voor paarden, de kracht, zachtheid, beweging en rust van dit dier. De pure emotie en expressie probeer ik vast te leggen. Het eigen karakter van je paard of pony probeer ik te vangen. Observeren, geboeid kijken en waarnemen, pure schoonheid en souplesse van dit geweldige dier. Dit inspireert mij en trekken mij aan om dit dynamische dier met alle liefde vast te leggen op doek.

Jouw paard vereeuwigd op doek?
Of als dierbare herinnering?

Kunst en de waarde hiervan is voor iedereen persoonlijk. De tijd, de schilder&tekenuren die ik nodig heb plus de materialen, de techniek en de grootte van het doek/papier zijn prijsbepalend. Voor mij is het belangrijk dat de prijs en kwaliteitsverhouding in evenwicht is. Van te voren bespreken we jouw wensen voor het doek, op basis hiervan wordt er een offerte gemaakt.

Ik vind het heel belangrijk dat er kwaliteit wordt afgeleverd, zodat niet alleen jij er heel blij van wordt maar ik als kunstschilder ook, dat is wat mijn vak zo mooi maakt!

Natuurlijk kunnen er altijd paarden toegevoegd worden op 1 doek. Hoe ingewikkelder het doek, hoe meer schilderuren er in gaan zitten natuurlijk. Je mag je favoriete foto aan leveren, maar ik kan ook op locatie komen om goede foto’s te maken.

  

Gemaakt naar foto. Een impressie, het eindresultaat is nog in de maak!

MEER ZIEN VAN ANJA JACOBS LOEFFEN