Project omschrijving

TIJD VOOR JEZELF EN OOK NOG LEKKER CREATIEF BEZIG ZIJN OP EEN PRACHTIGE PLEK

Vanaf oktober 2019 starten er weer groepen voor beginners en gevorderden.

Aan de hand van verschillende onderwerpen maak je kennis met verschillende materialen, technieken, kleur mengen, compositieleer, expressie, experiment en klassiek tekenen. De cursus bestaat uit 10, 20 of 25 lessen van 2,5 uur Er is genoeg ruimte voor persoonlijke groei. Ik vind het belangrijk dat iedere cursist met veel plezier en ontspanning aan de slag kan!

We werken in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 8 personen in mijn mooie atelier gelegen aan de Maas in het pittoreske dorp Sint Agatha. Vanuit mijn atelier met een prachtig uitzicht over de Maas en natuur, krijg je zeker inspiratie !! Je wordt begeleid, ondersteunt en gestimuleerd in je werk, ik leer je materiaalkennis, technieken, maar laat je wel vrij om je eigen ontwikkeling door te maken. Leren en verrast worden door de bijzondere vermogens die je in je hebt, het hoeft niet in 1 keer te lukken. Het tekenen zal ook een onderdeel zijn, op verzoek of mijn advies. Deze cursus is bedoeld voor ieder die met kwast, penseel, potlood, pastelkrijt acryl of aquarel wil werken op wat voor manier dan ook, in een ontspannen, creatieve sfeer, in een kleine groep heerlijk bezig zijn.

Bij mooi weer, de mogelijkheid om lekker buiten te werken of op pad te gaan. Langs de uiterwaarden van de Maas, heerlijk vrij schilderen of in opdracht.

Tijdens de schoolvakanties van het voortgezet onderwijs geef ik geen les.

Bij voldoende aanmeldingen starten de cursussen op:

Dinsdagochtend     van 10.00 u.  – 12.30 u. oktober 2019

Woensdagochtend van 10.00 u. –  12.30 u. oktober 2019

Vrijdagochtend       van 10.00 u. – 12.30 u.  oktober 2019

Kosten van de cursussen:

Inclusief materialen   (doeken uitgezonderd!!)

10 lesdelen: € 198,- incl btw

20 lesdelen; € 396,- incl btw

25 lesdelen; € 495,- incl btw

(inclusief koffie en thee met iets lekkers.)

Opgeven voor de cursus? Ga naar Contact, ook voor vragen, bel of mail me gerust.

MEER ZIEN VAN ANJA JACOBS LOEFFEN